Service & Business Clubs

Service & Business Clubs: Revers Spelden & Manchetknopen

Ideaal in Nederland voor Serviceclubs en Businessclubs.

Revers-spelden, Jubileum spelden, Service speldjes, Vereniging speldjes, Manchetknopen en meer van Revers Speld.

 

Verkrijgbaar in echt goud, zilver, brons messing en andere materialen: onderscheidend voor leden van de business club of om een jubileum of speciaal event luister bij te zetten.
Handgemaakt, gegoten, (laser) gegraveerd, geslagen, gefreesd of geëtst.

Gepersonifieerd voor herkenbaarheid binnen een club of bedrijf maar ook voor iemand die extra waardering in de businessclub verdient.


Voor leden, relaties, een bedrijf, een stichting,  event en jubilea binnen een Serviceclub en Businessclub waar u aandacht aan wilt besteden. Revers spelden, medailles, munten, pins of spelden voor business clubs.

Interesse?

Bel / App 06 53 68 50 18
Of mail: info(Add)reversspeld.nl voor een vraag of het maken van een aanbieding!
Wij werken uitsluitend op afspraak.
Wij, van Reversspeld, adviseren en helpen U graag.

Bedrijfs logo’s, Pins, Reversspelden, Jubileumspelden, Familiewapen spelden, Club spelden, Bedrijfs spelden, Verenigings spelden, Manchetknopen, Beroeps spelden, VOC spelden, Adel spelden, Reclamespelden, Vriendschapsspelden.

Wij ontwerpen en maken revers spelden.
Handgemaakt, gegoten, (laser) gegraveerd, geslagen, gefreesd of geëtst.
Gepersonifieerd voor herkenbaarheid binnen een club of bedrijf, maar ook voor iedereen die waardering of een cadeau verdient.
Voor medewerkers, vrijwilligers, verenigingen, relaties en jubilea waar u aandacht aan wilt besteden of een cadeau geven: spelden, pins manchetknopen

Om zoveel mogelijk aandacht en tijd te kunnen besteden aan het doorspreken van de wensen, het ontwerp en het maken werkt Revers Speld alleen op afspraak.

De ontwerpfase is vanzelfsprekend erg belangrijk en wordt begeleid met voorbeelden.
Vorm, Sfeer, Kleur en Details van de voorbeelden kunnen gebruikt worden om  gouden en zilveren spelden geheel volgens uw wensen, te maken.