Gemeentelijke onderscheiding

Binnen iedere gemeente zijn er burgers die zich op de een of andere bijzonder wijze inspannen voor de gemeenschap. Dit kan van uitzonderlijk betekenis zijn voor het economische, bestuurlijke, culturele of maatschappelijke functioneren van de regio.

Deze onderscheidingen en tradities bestaan vaak al lang. Mede daardoor zijn ze een begrip geworden in de verschillende regio’s. Zo heeft zo een gemeentelijke onderscheiding vaak een toepasselijke naam.

Deze reverspeldjes zijn dankbare onderscheidingen die zeer gewaardeerd worden door de ontvangers.

Een waardige blijk van waardering en erkentelijkheid is een gemeentelijke onderscheiding in de vorm van een revers speldje.
Uitgereikt door de Burgemeester tijdens een speciale gelegenheid of feestavond. Bij reversspeld.nl bent u aan het juiste adres voor een gemeentelijke onderscheiding.

Heeft u zelf al een idee of wilt u dat wij eens met u overleggen? Wij hebben ruim 20 jaar ervaring in het ontwerpen en maken van reversspeldjes voor de meest uiteenlopende opdrachten.
Ideëen en suggesties zijn er genoeg of kan een andere invalshoek van onze kant eens een nieuw licht werpen op bestaande onderscheidingen! Benieuwd naar onze werkwijze?

Gemeente Speldje, Logo Speldje, Bedrijfs logo’s, Pins, Reversspelden, Jubileumspelden, Familiewapen Speldjes, Club spelden, Bedrijfs spelden, Verenigings spelden, Stichting Speldjes, Manchetknopen, Corps Speldjes, Beroeps spelden, VOC spelden, Adel spelden, ReclameSpelden, Geboorte Speldjes, Huwelijks Speld.
Voor Gemeenten, Bedrijven Clubs, Verenigingen en Overheid


Revers-Speld verkrijgbaar in echt Goud, Zilver, Brons en meer.

Interesse?

Bel / App 06 53 68 50 18
Of mail: info(Add)reversspeld.nl voor een vraag of het maken van een aanbieding!
Wij werken uitsluitend op afspraak.
Wij, van Reversspeld, adviseren en helpen U graag.

Als Goudsmid ontwerpen en maken we Revers-Speldjes.
Handgemaakt, gegoten, (laser) gegraveerd, geslagen, gefreesd of geëtst.
Gepersonifieerd voor herkenbaarheid binnen een club of bedrijf, maar ook voor iedereen die waardering of een cadeau verdient.

Voor medewerkers, vrijwilligers, verenigingen, relaties en jubilea waar u aandacht aan wilt besteden of een cadeau geven: speldjes, pins manchetknopen

Om zoveel mogelijk aandacht en tijd te kunnen besteden aan het doorspreken van de wensen het ontwerp en het maken werkt Revers Speldje alleen op afspraak.

De ontwerpfase is  vanzelfsprekend erg belangrijk en wordt begeleid met diverse voorbeelden.
Vorm, Sfeer en Details van voorbeelden kunnen gebruikt worden om  Revers speldjes geheel volgens uw wensen, te ontwerpen.

Op deze wijze levert Revers-Speldje in diverse Europese landen.

Interesse?

Bel / App 06 53 68 50 18
Of mail: info(Add)reversspeld.nl voor een vraag of het maken van een aanbieding!
Wij werken uitsluitend op afspraak.
Wij, van Reversspeld, adviseren en helpen U graag.